Pasquale van Vliet_0086

Over

Ik ben Pasquale van Vliet-van Dijk, de drijvende kracht achter NU Bouwconsult. Ik ben een bevlogen bouwkundig ingenieur, met een analytische blik. Opgeleid aan de TU Delft, met een verscheidenheid aan werkervaringen in de bouw- en vastgoedwereld. Dit heeft mij de kennis en ervaring verschaft om u te kunnen helpen bij velerlei vastgoed vraagstukken. Voor het managen van bouwprojecten in alle fases van het traject, maar ook voor een eerlijk en onafhankelijk advies bent u bij mij aan het juiste adres.

Tevens ben ik vakbekwaam energieprestatie-adviseur, en daarmee bevoegd om woningen en utiliteitsgebouwen te keuren en energielabels op te stellen.

Weten wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.  

Visie & missie

nu1 (het; geen meervoud)
1 het tegenwoordige ogenblik
▼ betekenisverwante termen
synoniem(en): heden1
▼ voorbeelden
het hier en nu
de huidige werkelijkheid
(Van Dale Groot woordenboek hedendaags Nederlands, 2008)

En zo kijken wij ook naar vastgoed: vanuit het heden, gekeken naar de huidige omstandigheden. Gebouwen zijn er om te gebruiken. Om in te wonen, werken, recreëren. En om het met plezier te kúnnen gebruiken, nu én in de toekomst, moet het voldoen aan de wensen van de huidige gebruiker. Daarmee is/blijft het vastgoed actueel, van waarde, en daarmee hopelijk langdurig (= duurzaam) behouden.

Het behouden van bestaand vastgoed is naar ons idee dus al duurzaam an sich. En natuurlijk willen we ook een leefbare wereld achterlaten aan volgende generaties, en zo min mogelijk vervuilen en verspillen, maar dat is gezond verstand.

Vastgoed laten beantwoorden aan de vraag van vandaag, dat is onze missie. Wat die vraag is, bepaalt u. Om u te helpen de vraag te beantwoorden leveren wij 3 diensten: energielabels, duurzaamheidsadvies en bouwmanagement.

Kernwaarden

Advies aan huis

We komen bij u langs. Graag zelfs, want dat geeft ons gelijk inzicht in de materie. Ook vrijblijvend, voor een eerste kennismaking.

Advies én uitvoering

Bij ons stopt het niet bij alleen een advies. Ook het uitvoeringstraject kunnen we voor u uitstippelen en begeleiden. Geheel ontzorgd, van begin tot einde.

Volledig onafhankelijk

Wij zijn niet verbonden aan leveranciers of uitvoerende partijen. Dat geeft ons de vrijheid om een zuiver onafhankelijk advies te leveren, en de juiste partijen te selecteren voor de klus.

Eerlijke prijs

Een eerlijke prijs voor de diensten die we leveren. Op voorhand altijd inzage in de kosten. Geen verrassingen.

EP gecertificeerd

Als erkend EnergiePrestatie-adviseur (EP-adviseur) bevoegd om gebouwopnamen te doen en energieprestatieberekeningen te maken voor energielabels van bestaande gebouwen en nieuwbouw.

Kwaliteit vooropgesteld

Kwaliteit staat bij elke afweging voorop. Langdurig = duurzaam.

Eén vast aanspreekpunt

Geholpen door één persoon, gedurende het hele proces. Kortlijnige communicatie.

Helder en transparant

In elke stap van het proces wordt u meegenomen. Wij informeren. U bepaalt.

Vrijblijvend kennismaken

Om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen is een eerste kennismaking (telefonisch) natuurlijk kosteloos en zonder verplichtingen.

Deskundig en betrouwbaar

Naast uitgebreide bouwkundige kennis tevens EP-adviseur, en uitgebreide kennis van het proces.

Nieuwsgierig geworden?

Voor al uw vragen: neem graag contact met ons op. Klik op onderstaande button en vul ons contactformulier in.